Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
U bent hier: Team

Prisma Counselling

Veronique S.

Relatietherapie, individuele therapie, counselling en coaching. Mijn werkwijze is deskundig, warm, betrokken, analytisch, doelgericht en humorisitisch. 

Lees meer...

House of Acupuncture

Lydia

Lichamelijke en/of mentaal-emotionele klachten? Acupunctuur kan ingezet worden voor diverse pijnen en spierproblemen zoals rugpijn, hoofdpijn, nek- en schouderpijn, artritis, tennisarm, etc. Ook voor interne problemen zoals vermoeidheid, maag of darmklachten, stress, overgangsklachten, weinig energie, etc. De Chinese geneeskunde onderzoekt en behandelt de OORZAAK van uw klachten. Hierdoor verdwijnen symptonen vaak geheel of gedeeltelijk.

Lees meer...

2B-ALIVE

Helena

Praktijk voor psychosociale therapie, coaching en counselling, EMDR Therapie/traumabehandeling en holistische aanpak van Burn-out. Voor klachten zoals: Burn-out gerelateerde klachten (extreme vermoeidheid, verwardheid, vergeetachtigheid, stress en onrust, concentratieproblemen), maar ook voor klachten zoals, angsten en paniekaanvallen, depressieve klachten en “niet lekker in je vel zitten”. Sleutelwoorden in mijn aanpak zijn: Zelfreflectie, inzichten, focus op gevoel, passie en doel, in het nu zijn, maar vooral het (terug)vinden van de kracht in jezelf.

Lees meer...

Psychodynamica Zuid

Marjo

Door gebruik van meerdere therapievormen zoek ik altijd naar een manier die past bij de persoonlijkheid van de mens en diens hulpvraag. Hierdoor is het resultaat snel en diepgaand.

Lees meer...

MLV Coaching & Counselling

Marion

Heb jij een chronische aandoening of ben jij mantelzorger van iemand? Zou je beter om willen gaan met pijn, onmacht en beperkingen?
Ondervind je last van de gevolgen na een (vroegere) traumatische ervaring?
Voel je je neerslachtig, angstig, onzeker of depressief?
Als ervaringsdeskundige counsellor en EMDR therapeut bied ik hierin graag een stuk begeleiding.

Lees meer...

 

 

Gewichtsconsulent Xandra

Xandra

Wil jij een gezond(er) gewicht? Wil jij volop energie hebben? Wil jij je prettig voelen in je lichaam? Wil jij leren wat je lichaam precies nodig heeft? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Lees meer...

Body & Beauty focus

Renate

Last van uw voeten of heeft u vragen over bepaalde klachten? Neem dan contact met mij op. Binnenkort kunt u ook bij mij terecht voor voetreflex behandelingen. Heeft u hier vragen over loop dan eens binnen bij ons.

Lees meer...

VerCo - Verstraeten Counselling

Wouter

Counselling voor individu of groep. Last van onrust? Niet kunnen genieten? Achtervolgt stress je overal? Wees welkom voor een kennismaking, waarbij ik de tijd neem om naar je verhaal te luisteren. Samen stippelen we het plan uit om de therapie vorm te geven.

Lees meer...

Praktijkruimte te huur

De Linde

Gezondheidscentrum De Linde heeft nog ruimte voor professionals die zelfstandig hun praktijk willen voeren met de voordelen van samenwerking op het gebied van marketing en communicatie. 

Heb jij interesse om ons team te komen versterken? Voor meer informatie bel 06-14998408 of stuur een email naar info@gcdelinde.nl.

 

Afspraak maken?

Bel vandaag nog voor een afspraak

Gezondheidscentrum De Linde

Bij Gezondheidscentrum De Linde zitten verschillende professionals in de complementaire (aanvullende) zorg samen onder één dak. Onze kracht is de onderlinge samenwerking en het uitwisselen van ervaring en kennis. Waar nodig kunnen we naar elkaar doorverwijzen waardoor de client de zorg krijgt die het meest aansluit bij de hulpvraag.